Podkast

DoubleJump, episode 54

Er ni år gamle BioShock fortsatt et bra spill?

I tillegg snakker podkastgjengen om Forza Horizon 3, ReCore og mye annet.

Velkommen til Jonas Magerøy, som fra og med denne episoden er med DoubleJump som fullverdig medlem. Han deler litt av sine erfaringer fra Assassin's Creed: Unity, og som resten av gjengen har han blitt hektet på Overwatch.

Marius har sjekket ut BioShock: The Collection og er fortsatt veldig imponert over Rapture, mens Gøran har kjørt bil i Forza Horizon 3, spilt fotball i Pro Evolution Soccer 2017 og jaktet roboter i ReCore.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden