Metal Slug XX til PSP

Et ekte actionspill for menn

Den klassiske skytespillserien inntar Sonys håndholdte.

Metal Slug er en serie skytespill som startet i arkadehallene midt på 90-tallet. Slemme folk og romvesener truer verdensfreden, så et par tungt bevæpnede menn og kvinner må skyte og hogge seg gjennom svermer med sløve fotsoldater og kjempe mot digre krigsmaskiner for å redde dagen. Til å hjelpe seg har de en rekke ulike «Metal Slugs», armerte kjøretøy med massevis av ekstra ildkraft.

Den japanske traileren

Serien er kjent for uttrykksfull 2D-grafikk, humor, oppfinnsomhet og høy vanskelighetsgrad. Etter et par år med lav profil gjenoppstod den med Metal Slug 7, som ble utgitt på DS tidligere i år. Nå kommer spillet i oppgradert utgave til PSP.

Metal Slug XX byr på sju nivåer med god, gamledags løping og skyting for en eller to spillere. Det er lagt til noen nye våpen og kjøretøy siden det forrige spillet i serien, og vi får blant annet kjøre en gigantisk stålkjempe som fyller halve skjermen. PSP-versjonen får også en ny utgave av krigsskolen fra de tidligere hjemmeutgavene av serien. Her får du diverse oppgaver å gjennomføre, som å klare et brett på kortest mulig tid.

Spillet slippes i neste måned i Japan, og Ignition skal utgi spillet i Vesten en gang i løpet av 2010. Når og hvor vet vi ikke.

Siste fra forsiden