Håndholdt stjernekrig

Etter klonekrigen

Star Wars Battlefront: Elite Squadron er på vei til DS og PSP.

LucasArts' Battlefront-serie består av flerspillerfokuserte actionspill hvor du får kjempe på kjente slagmarker fra de seks Star Wars-filmene. Battlefront III var visstnok under utvikling hos britiske Free Radical, men forsvant sammen med studioet.

Nå har LucasArts kunngjort at et nytt Battlefront kommer på PSP og DS til høsten. Tittelen blir Star Wars Battlefront: Elite Squadron, og som vanlig får vi spille som soldater fra ulike grupperinger i Star-Wars-universet. Vi får igjen besøke velkjente planeter som Endor, Hoth og Yavin 4.

Denne gangen skal spillets slagmarker få litt mer kjøtt på knoklene. I stedet for at en kamp kun foregår i en sone skal du kunne videreføre konflikten til nærliggende områder. Som eksempel nevnes det at du kan starte med å slåss på bakken for så å ta kontroll over et romskip og kjempe i verdensrommet. Deretter kan du parkere på et av fiendens skip og fortsette kampen der.

Hvis du velger PSP-utgaven skal du kunne lage din egen spillfigur og utruste deg med hundrevis av forskjellige våpen, rustninger og annet nyttig. På DS bruker spillet et klassesystem hvor du velger mellom ferdiglagde utstyrspakker.

16-stykker skal kunne krige over nettet på PSP, mens DS-utgaven støtter opptil fire spillere. Det blir flere forskjellige spillmoduser å velge mellom, inkludert en hvor du kan kjempe som helter og skurker fra filmene og et par tidligere Star Wars-spill.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden