Europeisk Metal Gear Online-beta

Konami bekrefter europeisk beta

Snart får europeiske gamere mulighet til å betateste Metal Gear Online.

For kort tid siden fikk japanske PS3-eiere mulighet til å skrive seg opp på en betatest av det kommende Metal Gear Online, og nå har Konami bekreftet overfor nettstedet Eurogamer at også vi europeere får denne muligheten.

Et spøkelse med gevær?

Den nedlastbare betaversjonen av Metal Gear Online vil lanseres på den europeiske versjonen av PlayStation Network den 17. april, i følge ny informasjon fra Sony (selve betatesten begynner imidlertid ikke før 21. april). Betatesten avsluttes 6. mai.

I Metal Gear Online får opp til 16 spillere snike rundt for å utmanøvrere hverandre på nettet. Spillet skal komme med en rekke nye spilltyper, og Konami kaller det en «strategisk flerspilleropplevelse».

En av nyhetene i Metal Gear Online er et system som kalles SOP. Her sprøytes små nanoroboter inn i blodet til folkene på laget ditt, noe som hele tiden lar deg følge med på hvor medspillerne dine er og hva slags form de er i.

Du kan også studere hvor de sikter, og hvor mye de kan se. Det vil også være mulig å sprøyte slike nanoroboter inn i fiendesoldater, slik at du og laget ditt mulighet til å følge med på deres bevegelser.

Siste fra forsiden