Europeisk Metal Gear Solid 3 med ekstramateriale

I dag bekreftet Konami at Metal Gear Solid 3: Snake Eater skal lanseres i mars, og at den europeiske versjonen får tillegg som amerikanerne og japanerne ikke får.

Den europeiske (PAL) versjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater kommer til å inneholde et nytt duellmodus, som tillater spillere å kjempe mot spillets sjefsmotstandere uavhengig av hovedkampanjen. I tillegg får den europeiske versjonen noe som kalles "demo theatre", som vil tillate spilleren å se filmsekvensene i spillet, satt sammen fra start til slutt som om det hele skulle vært en film.

Vi antar at disse funksjonene er opplåsbare, slik at det ikke blir mulig å se hele spillets historie eller spille mot alle sjefene før du faktisk har spilt gjennom kampanjen, men det er i alle fall fint at vi europeere får litt ekstra som plaster på såret for at spillet ikke blir utgitt i vår del av verden før i mars. Spillet har som kjent allerede blitt lansert i USA, hvor det har fått strålende kritikker (noe som ikke akkurat gjør ventetiden lettere for oss europeere).

Konami forteller forøvrig også at de har andre overraskelser på lager i forhold til den europeiske versjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater, og at de vil kunngjøre disse etter som lanseringen nærmer seg.

Siste fra forsiden