Eventyrene fortsetter for heltene fra The Book of Unwritten Tales

En oppfølger til pek-og-klikk-suksessen er på vei.

KingArt

Et av de mest kritikerroste eventyrspillene fra de senere år er The Book of Unwritten Tales, som fulgte tre uvanlige helter og ett hårete beist på eventyr i et fargerikt og humørfylt fantasiunivers.

Nå har utvikler KingArt og utgiver Nordic Games annonsert at spillet får en oppfølger. Den kommer til Windows, MacOS og Linux i første del av 2015, og beskrives som et svært ambisiøst prosjekt.

Har Wilbur blitt høyere siden sist? (bilde: KingArt)

Heltene må kjempe mot nye trusler

Handlingen finner sted ett år etter hendelsene i The Book of Unwritten Tales, og gnomen Wilbur, alveprinsessen Ivo, merkelige Critter og kaptein Nate har alle sine egne problemer å stri med. Nå må de imidlertid finne sammen igjen, for nye farer truer verden.

Som i forgjengeren kan du styre alle de fire hovedpersonene, og nå blir det også mulig å styre to stykker samtidig for å løse noen av de mange nøttene spillet har å by på. Ellers loves vi massevis av humor og cirka 20 timer med peking og klikking.

Dette stedet ser da riktig så hyggelig ut, men hvor kommer egentlig vannet fra? (bilde: KingArt)

KingArt har nylig lansert strategispillet Battle Worlds: Kronos, som ble utviklet etter en vellykket folkefinansieringskampanje. Nå prøver de seg igjen, men de understreker at The Book of Unwritten Tales 2 kommer uansett hva utfallet av innsamlingen blir.

De har imidlertid ambisjoner om å gjøre spillet bedre enn budsjettet tillater, blant annet ved å implementere sideoppdrag og flere løsninger på mange av gåtene, få i stand nye tekniske løsninger for presentasjonen og gi spillerne et lydspor spilt inn av et ekte orkester.

Så langt virker det som spillmiljøet er interessert i å øke spillets budsjett, for King Art har i løpet av formiddagen fått inn nesten 20% av målsummen.

King Arts forrige eventyrspill, The Raven, var dessverre litt skuffende.

Siste fra forsiden