EVO 2020 – COVID-19

EVO 2020 «kanselleres»

Verdens største slåssespillturnering får en litt annen vri i år.

Espen Jansen/Gamer.no

I kjølvannet av den siste ukens kanselleringer av alt fra VM i Fortnite til Dota 2s The International, kommer det neppe som noen bombe at også EVO 2020 må bukke under for COVID-19-presset.

Det som utvilsomt er verdens største slåssespillturnering skulle opprinnelig gå av stabelen i Las Vegas den siste helgen i juli i år, men det fysiske arrangementet blir nå altså ikke noe av. Det er imidlertid lys i tunnelen, for som plaster på såret planlegges det i stedet en omfattende turnering på nettet en gang i løpet av sommeren, sies det i en tweet.

Spennende spillutvalg

Arrangørene sier ikke noe om hvorvidt størrelsen på nettløsningen vil være av det samme kaliber som det de opprinnelig hadde planlagt, men det er naturlig å tro at samtlige spill som ble annonsert tidligere i år vil være representert.

Disse innbefatter de åpenbare navnene, med Tekken 7, Super Smash Bros. Ultimate, Dragon Ball FighterZ, SoulCalibur VI og den nyeste utgaven av Street Fighter V, men har også et par overraskelser i form av Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r], Samurai Shodown for andre år på rad og det 20 år gamle Marvel vs. Capcom 2.

Tidligere i år har også E3, Gamescom, finalene i Telialigaen og en rekke andre spillarrangementer blitt avlyst.

LES OGSÅ: – Jeg har aldri forstått meg på slåssespill.

Siste fra forsiden