experiMENTAL eSports er historie

Grunnleggeren kaster klubben på hylla for å jobbe med nDurance Gaming.

Privat/Valve

Nylig la nDurance Gaming ut en pressemelding der de forteller at experiMENTAL eSports nå blir en del av nDurance Gaming. Tidligere skrev Gamer.no om unggutten som grunnla experiMENTAL eSports, som hadde store ambisjoner i det norske e-sportmarkedet.

– Ja, vi er i samtaler med flere sponsorer som er positive til vår satsing. Når man jobber 100% på hobbybasis så blir det jo noen begrensninger. Dersom en sponsor kan tilby reise og LAN-billetter, så vil det øke motivasjonen og gjøre oss mer attraktive. Da kan vi utvikle organisasjonen i en positiv retning, fortalte Ole-Andreas Skår den gang.

Klar for nye utfordringer

Nå er det altså slutt for den ferske klubben som startet med høye forventninger. Skår går nemlig inn i nDurance Gaming med umiddelbar virkning. Unggutten skal jobbe med markedsføring hos storklubben, noe han har gjort mye i experiMENTAL.

– Vi har lenge sett etter muligheten til å prege andre scener enn bare League of Legends, og experiMENTAL eSports har et fabelaktig Hearthstone-lag som er gigantene verdig. Vi trenger flere ildsjeler i klubben, og Ole-Andreas har bevist gjennom godt arbeid i gamleklubben at han uten tvil kommer til å være en stor bidragsyter her i nDurance, forteller styremedlem Henrik Årdahl i nDurance Gaming i pressemeldingen.

Ole-Andreas Skår er klar for nye utfordringer i nDurance Gaming.
Privat

Skår merket etterhvert at det ble mye arbeid med klubbdriften og det ble til slutt for mye å gjøre. Han var på utkikk etter andre muligheter.

– Gjennom sommerferien ble det mer og mer tydelig at vi ikke kunne fortsette driften av experiMENTAL eSports på samme måte som tidligere. Jeg personlig fikk veldig mye på agendaen, og derfor begynte jeg å se etter andre muligheter. Det er ikke hver dag en får muligheten til å jobbe med en organisasjon som nDurance, og fra det punktet jobbet vi med en løsning som gagnet alle lagene i gamleklubben, forteller Skår i pressemeldingen.

Gir fra seg rettighetene

Skår forteller videre at det kun er Hearthstone-spillerne som blir med over til nDurance. Begge Counter-Strike-lagene fikk seg nye organisasjoner og League of Legends-laget er omdøpt til Eclipse EK og vil kjempe i 1. divisjonen.

– Jeg og laget gleder oss til å spille under nDurance, og håper organisasjonen lever opp til standarden satt av experiMENTAL. Det er og spesielt gledelig å fortsette under Ole-Andreas, som vi har hatt et godt samarbeid med hele veien. Sammen skal vi erobre den norske Hearthstone-scenen og hevde oss internasjonalt, forteller lagleder for Hearthstone Tommy «MasterMixer» Skåra Tønnesen i pressemeldingen.

Siste fra forsiden