Eye of Judgment-vinnere kåret

Nå har vi trukket vinnerne av fire tøffe Eye of Judgment-pakker til PlayStation 3.

Mot slutten av forrige uke åpnet vi en konkuranse, hvor leserne kunne vinne en eksklusiv utgave av PlayStation 3-spillet Eye of Judgment - et fantasybasert strategispill i stil med Magic: The Gathering, hvor du må lede mektige monstre i kamp på et lite spillbrett.

Kristoffer Sørensen ble den heldige vinner av strategispillet Eye of Judgment. (Foto: Øystein Furevik, Gamer.no)

Gameplayet i Eye of Judgment foregår ved hjelp av EyeToy-kameraet, en kortstokk og en virkelig versjon av spillbrettet. Hvert kort representerer et monster, og har en lesbar kode på fremsiden som fanges opp av kameraet. Du må plassere kortene dine ut på spillbrettet, enten på en tom rute, eller en rute som er okkupert av motstanderen (noe som i så fall fører til kamp). Vinneren er den første spilleren som får kontroll over fem av de ni rutene på brettet.

Spillet leveres normalt sett med EyeToy-kamera, et stativ, et spillebrett og en kortstokk, i en kjedelig plastinnpakning. Utgavene som Gamer.no har fått tak i er imidlertid mye tøffere, og finnes kun i et begrenset antall eksemplarer.

For å være med i trekningen, måtte man svare korrekt på følgende spørsmål:

Eye of Judgment er utviklet i samarbeid med selskapet som skapte Magic: The Gathering. Hva heter dette firmaet? Korrekt svar er Wizards of the Coast.

Over 500 personer var med i trekningen. De fire heldige vinnerne denne gangen ble: Kristoffer Sørensen, Ørjan Svendsen, Kim Johansen og Karen Kristin Hagen.

Gratulerer alle sammen! Premiene sendes i posten.

Siste fra forsiden