EyeToy: Chat gjør PlayStation 2 til konferanseboks

Til sommeren kommer EyeToy: Chat - som rett og slett blir det første rene kommunikasjonsverktøyet for en videokonsoll.

Ved å bruke bredbåndsadapteren til PlayStation 2, EyeToy USB-kameraet, sammen med EyeToy: Chat, vil brukeren kunne kommunsere med tusenvis av andre EyeToy: Chat-eiere over hele verden. Din PlayStation blir regelrett gjort om til en gratis videokonferanseboks.

Programmet lar deg kommunisere med tekst, lyd og video, samtidig. Opp til 256 mennesker kan ha en tekstbasert samtale samtidig i ett rom, mens opp mot 16 personer kan kommunisere samtidig i "lyd rommene". Hvor mange som kan kommunsere med lyd og bilde samtidig fremgår ikke i pressemeldingen. Du vil også kunne sende et 30-sekunders filmklipp til dine venner. Mange av chatte-rommene vil også ha små spill som Sjakk, Dam og "Senk mitt skip".

Spillet, konferanseproduktet eller kommunikasjonsproduktet, alt etter hva du velger å kalle det, er utviklet i tett samarbeid med barn, for å gjøre det mest mulig trygt og brukervennlig for de yngste i familien også. For å unngå illegal bruk av tjenestene, er brukeren nødt til å registrere personlige detaljer på PlayStations offisielle nettsider og deretter taste inn en PIN-kode som sendes til kunden i posten. Moderatorer og sikkerhetsprosedyrer skal sørge for at EyeToy: Chat blir en av de tryggeste kommunikasjons-pakkene tilgjengelig på noe system.

Siste fra forsiden