EyeToy-spill og SingStar til PS3

Sony har kunngjort et spennende EyeToy-spill som heter Eye of Judgment, samt informasjon om PS3-maskinens første SingStar.

Eye of Judgment er et fantasybasert strategispill i stil med Magic: The Gathering, hvor du må lede mektige monstre i kamp på et lite spillbrett. Gameplayet foregår ved hjelp av EyeToy-kameraet, en kortstokk (hvor hvert kort representerer et monster, og har en "cyberkode" på fremsiden) og en virkelig versjon av spillbrettet.

Eye of Judgment

Du må plassere kortene dine ut på spillbrettet, enten på en tom rute, eller en rute som er okkupert av motstanderen (noe som i så fall fører til kamp). Vinneren er den første spilleren som får kontroll over fem av de ni rutene på brettet. The Eye of Judgment kommer med over 30 kort, samt unike muligheter for både onlinespill og lokal flerspiller for to personer. Takket være innovativ bruk av Sonys neste-generasjons EyeToy-kamera, loves vi en helt ny sjanger som Sony kaller "live puzzle".

Det neste SingStar-spillet (som rett og slett ser ut til å hete SingStar) blir et lanseringsspill for PS3, og kommer med en haug av nye funksjoner. Blant annet får du for første gang mulighet til å lage din egen låtliste, ved å koble PS3-konsollen på nettet og hente ned de sangene du vil ha.

SingStar

Dette foregår ved hjelp av noe som heter SingStore, og fra første dag av vil denne inneholde alle sangene fra tidligere SingStar-spill, samt flere nye. Totalt for vi mulighet til å laste ned over 300 sanger (med videoer). Ellers loves vi nye muligheter til å skreddersy spillet (ved hjelp av "skins", stemmeeffekter, artistbilder og så videre).

De nye onlinefunksjonene tillater spillere å dele prestasjonene sine (inkludert EyeToy-videoer) med andre, og om du har lyst, kan du lagre de beste prestasjonene dine på en PSP, slik at du kan lytte til dem hvor enn du måtte befinne deg (om du er litt i overkant egosentrisk). Vi får også nye mikrofoner, designet for å se så profesjonelle ut som mulig.

Siste fra forsiden