Få navnet ditt i BioShock Infinite

Irrational Games gir deg muligheten til å bli bittelitt berømt.

Drømmer du om å bli berømt via at spill? Vel, nå har du muligheten. Utvikler Irrational Games har nemlig annonsert at hvem som helst kan bli en del av etterlengtede BioShock Infinite. Det skriver GameSpot.

Ditt navn her?

Med litt hell kan du få en person, forretning eller bygning oppkalt etter deg. Utvikleren gjorde noe av det samme i det originale spillet, men da med personer som var en del av Irrational Games. Det ga steder som Sinclair Spirits og Robertson's Tabaccoria.

Hvis du vil være med, er det bare å klikke seg inn på utviklerens nettsted. Fristen er 06.00 onsdag morgen, norsk tid.

I BioShock Infinite er vi ikke lenger under havets overflate, men blant skyene i himmelen. Som privatetterforsker Booker DeWitt skal du utforske den flygende byen Columbia – et sted som har gått fra å være et paradis til et rent helvete.

Vi så på spillet under Gamescom i fjor, og lot oss så absolutt rive med.

– Dette blir stort, folkens. Det blir stort, spektakulært, stemningsfylt og voldsomt. Selv om vi bare fikk en liten smakebit, ble vi enormt sultne på mye mer. Irrational virker å bygge videre på jobben de gjorde i det første BioShock, og Columbia makter å frembringe følelser og nysgjerrighet, skrev jeg i min sniktitt.

Bioshock Infinite kommer en gang i 2012 til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden