Konkurranse

Vinn Ghostbusters-spill og t-skjorte

Fakk spøkelsene

Ghostbusters gjør strålende comeback i spillform. Vi gir bort fem spill og t-skjorter.

Actionspillet Ghostbusters: The Video Game finner sted etter hendelsene i den andre filmen, og fungerer på mange måter som Ghostbusters III. New York City trues nok en gang av overnaturlige slemminger, slik at den kjente gjengen må dra frem fantasifulle våpen og utstyr for å overvinne spøkelsene.

Fem spill gis bort.
Fem slike t-skjorter i potten.

– Fabelaktig spill

Atmosfæren i filmene blir gjenskapt på ypperlig måte, mye takket være suverent skuespill fra gutta fra filmene (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis og Ernie Hudson). Vår anmelder Øystein Furevik gikk så langt som å skrive at Ghostbusters-spillet uten tvil er «et av de aller beste lisensbaserte spillene jeg noen gang har vært i kontakt med» i anmeldelsen her på Gamer.no.

Han avslutter anmeldelsen slik:

– Ghostbusters er et fabelaktig spill. Det har heftig action der du går løs på alle tenkelige, paranormale skapninger, samtidig som du hele tiden blir foret med herlige kommentarer fra den stjernespekkede rollelista. Spillet drar deg hele tiden videre, og det er ett av de få spillene der du faktisk ler godt mens du spiller, uten at det er en konsekvens av hvor mye blod en fiende produserer når han omsider dør.

Slik deltar du

Nå har vi fått tak i fem eksemplarer av PlayStation 3-utgaven av spillet (europeisk lansering av Xbox 360-utgaven er til høsten) og fem t-skjorter. For å delta i trekningen må du være fylt 12 år (på grunn av spillets aldersmering) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vinnerne kåres på formiddagen mandag 22. juni. Butikkutgivelse for PlayStation 3-utgaven er onsdag 24. juni. PlayStation 2-utgaven kommer 1. juli, mens versjoner for andre plattformer er ventet til høsten.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden