Fallout 76-jukseremakere kan bli tilgitt av Bethesda om de skriver en stil om hvorfor juksing er galt

Bethesda

I tillegg til de mange tekniske feilene som Fallout 76 er blitt kritisert for er spillet også, som mange andre online-titler, infisert av juksemakere. Nå ser det ut til at Bethesda har tatt en noe ukonvensjonell tilnærming til juksemakerne.

Nettstedet Variety (via WCCFTech) melder at utvikleren nylig bannlyste en del Fallout 76-spillere som jukset, men i etterkant fikk juksemakerne en mulighet til å reversere bannlysingen – ved å skrive et essay.

Opplysningene kommer frem i en video lagt ut på YouTube-kanalen JuiceHead.

Gøran Solbakken/Gamer.no

Må skrive stil om skaden ved juksing

Videoen handler hovedsakelig om hvorvidt Fallout 76-spiller er blitt urettmessig bannlyst, men inneholder også det som skal være et interessant utdrag fra en e-post fra Bethesdas støttetjeneste.

– Hvis du ønsker å anke stengningen av denne kontoen er vi villige til å akseptere et essay om hvorfor bruk av tredjeparts jukseprogramvare er skadelig for nettspill-samfunnet, som vårt lederteam skal vurdere, heter det i e-postutdraget i videoen.

E-postene mottas altså av spillere som har fått Fallout 76-kontoen sin stengt som følge av programvare som gir urettferdige fordeler i spillet, altså juksing, men kan tilsynelatende få en ny sjanse ved å skrive en akseptabel stil.

Det er ikke offisielt bekreftet at e-posten fra Bethesda faktisk er reell, men personen bak JuiceHead-kanalen skal ha fått bekreftet at den er autentisk via samtaler med blant andre Reddit- og Twitter-brukere som skal ha mottatt e-posten fra utvikleren.

I så fall må dette sies å være en kreativ måte å håndtere juksemakere på. Det er uvisst akkurat hvor mange Fallout 76-spillere som er rammet av bannlysninger på grunn av juksing hittil.

Les også: Fallout 76-spillere får tre gratis Fallout-spill i januar »

Siste fra forsiden