Fallout 76-spillere får tre gratis Fallout-spill i januar

Nyttårsgave fra Bethesda.

Skjermbilde fra det første Fallout-spillet.
Bethesda

Fallout 76-spillere har som kjent klagd mye på spillet, men nå ser det ut til at Bethesda har tenkt å komme med et slags plaster på såret. De skal nemlig dele ut tre gratis Fallout-titler til spillere av det hardt kritiserte spillet.

I en Twitter-melding kunngjorde Bethesda at alle som anskaffet den fulle versjonen av Fallout 76 i inneværende år vil få Fallout Classic Collection gratis til PC-plattformen i januar.

To første titlene pluss spinoff

Bethesda

Fallout Classic Collection omfatter de to første Fallout-spillene, i tillegg til Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Pakken blir tilgjengelig tidlig neste måned, men uten en spesifikk dato ennå.

Sistnevnte er et spinoff-strategispill som finner sted i Fallout-universet, men har ingen historiemessig forbindelse til de to første titlene i serien.

Nyttårsgaven fra Behtesda omfatter for ordens skyld også de som har kjøpt Fallout 76 til PlayStation 4 og Xbox One, men Fallout Classic Collection er det altså kun PC-spillerne som får nyte godt av.

Fallout, Fallout 2 og Fallout Tactics: Brotherhood og Steel kom ut i henholdsvis 1997, 1998 og 2001, og hadde Interplay Productions og Micro Forté som utviklere. Bethesda kom først på banen med Fallout 3.

Les også: Slik har Fallout 76-spillere lært seg å fly i spillet »

Siste fra forsiden