Slik har Fallout 76-spillere lært seg å fly i spillet

Finurlig kombinasjon av ferdigheter kan holde deg i lufta.

Skjermdump/YouTube

Fallout 76 har allerede fått seg et temmelig frynsede renommé på grunn av rikelige tekniske skavanker, men noen av dem kan man ha det skikkelig moro med, viser det seg.

Blant andre VG247 melder nå at Fallout 76-spillere har funnet en måte å fly på i spillet, en mulighet Bethesda mest sannsynlig ikke har lagt inn i spillet med vilje.

Flyveegenskapen oppnås gjennom en kombinasjon av et såkalt «perk»-kort og et par mutasjoner. Fremgangsmåten demonstreres i en nylig opplastet YouTube-video.

Krever at man spiller med venner

De to mutasjonene man trenger heter Bird Bones og Marsupial, hvorav førstnevnte reduserer farten ved fall fra høyder, og sistnevnte øker høyden når man hopper.

Dersom man samtidig deler «perk»-kortet Strange in Numbers, som øker effekten av positive mutasjoner med 25 prosent, oppnår man en tilstand hvor man faller stadig saktere og hopper stadig høyere – som i praksis innebærer at man holder seg i luften.

Ifølge spilleren som demonstrerer ferdigheten på YouTube trengs det minst to andre spillere på laget for at flyvetrikset skal fungere, i tillegg til de nevnte egenskapene.

Spilleren sier han håper Bethesda ikke «fikser» feilen, om det kan kalles en feil, da trikset gjør spillet gøyere å spille, men trolig er det et spørsmål om tid før muligheten forsvinner.

Demonstrasjonsvideoen av flyvetrikset ser du under.

Les også: Bethesda lekket personlig informasjon om Fallout 76-spillere »

Siste fra forsiden