Grand Theft Auto 6

Fans har begynt å snekre sammen GTA 6-kartet basert på lekkasjer

Bruker Google Earth-bilder for å unngå trøbbel med Take-Two.

Illustrasjonsbilde fra Grand Theft Auto V.
Rockstar

Helgens enorme Grand Theft Auto 6-lekkasje ga oss en første kikk på spillet som Rockstar har puslet med de siste årene. Flere titalls videoer viste frem flere deler av opplevelsen, og ikke uventet har fans kastet seg over klippene for å finne ut så mye som mulig.

På diverse nettfora og Discord-grupper har enkelte begynt det møysommelige arbeidet med å tegne opp verdenskartet fra spillet. Som Kotaku skriver bruker folk time etter time på å lete gjennom de lekkede videoene for å finne landemerker og regne ut posisjonering basert på spillets minikart.

Det hele har kommet et godt stykke på vei, men for å unngå trøbbel med Rockstar og utgiver Take-Two har fansen blitt nødt til å gå kreativt til verks. I stedet for bilder fra spillet, er kartene snekret sammen med lignende bilder fra Google Earth og tegninger fra MS Paint.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Ut ifra regnestykkene som er gjort, ser det ut til at kartet blir svært. Twitter-bruker Church of GTA la torsdag ut en tidlig versjon av det fanskapte kartet, med diverse bygninger og bydeler plottet inn.

Alt dette er selvfølgelig basert på en uferdig versjon av spillet. Mye kan endre seg innen lansering, som etter alt å dømme er flere år unna, og det er viktig å påpeke at Rockstar enda ikke har vist noen offisielle bilder eller videoer fra Grand Theft Auto 6.

LES OGSÅ: Grand Theft Auto-hackeren ønsker visstnok å forhandle med Rockstar »

Siste fra forsiden