Dynamisk verden på nettet

Fantasi i forandring

Rift: Planes of Telara lar deg påvirke verdenen du spiller i.

For over fire år siden ble spillselskapet Trion World Network grunnlagt av Might and Magic-skaper Jon Van Caneghem og forhenværende EA-topp Lars Buttler. Caneghem har siden forlatt selskapet for å jobbe med Command and Conquer-serien, men Buttler holder fortsatt stø kurs som sjef for selskapet, som har byttet navn til Trion Worlds.

Rift: Planes of Telara

Selskapet har tidligere snakket en del om et fantasi-MMO de jobber med, og prosjektet er nå døpt Rift: Planes of Telara.

Rift: Planes of Telara foregår i et nokså generisk fantasiunivers som trues av en overnaturlig katastrofe. Grensen mellom Telara og andre verdener har begynt å bryte sammen, og portaler dukker opp over hele verden. Disse fører til andre dimensjoner som kan påvirke Telara og dets folk.

Trion hevder Rift er et svært dynamisk MMO hvor spillverdenen er i stadig endring. Endringer kan forårsakes av spillernes handlinger eller skje spontant. Hvor omfattende disse endringene er sier pressemeldingen lite om, men de kan føre med seg nye områder, skatter, personer og annet.

Resten av spillmekanismene i Rift er også vagt definert i skrivende stund. Du skal visstnok kunne utvikle spillfiguren din ved å finne sjelene til fortidens helter eller få krefter fra andre verdener. Det blir også spiller-mot-spiller-kamper og to ulike grupperinger å velge mellom.

Trion har åpnet en nettside for Rift hvor du blant annet kan se klipp fra spillet.

Siste fra forsiden