Far Cry 3 blir i Afrika

Ubisoft tenker høyt

Ubisoft har allerede begynt å tenke på Far Cry 3, og røper noen av planene sine.

Videogaming 247 snakket med Patrick Redding fra Ubisoft på Games Convention i forrige uke, og han fortalte at Ubisoft Montreal forbereder seg på utviklingen av det neste spillet i Far Cry-serien.

Utforsk Afrika i Far Cry 2.

Her røpte han blant annet at Far Cry sannsynligvis kommer til å forbli i Afrika en stund:

– For oss er Afrika fortsatt enormt lovende. Det er mange ting vi ønsker å gjøre med den afrikanske settingen, og jeg tror det er trygt å si at vi vil fortsette å utforske den.

Det er imidlertid ikke slik at den nye Far Cry-motoren er skreddersydd et afrikansk miljø, og skulle utviklerne for eksempel komme på noe veldig spennende ved et Antarktis, for eksempel, kan vi godt se serien ta en tur dit.

En av grunnene til at Ubisoft ønsker å fortsette i Afrika har med budsjett og utviklingstid å gjøre. Far Cry 2 har tatt svært lang tid å lage, og hvis utviklerne holder seg i Afrika vil de på den måten kunne sikre at et nytt spill i serien kommer raskere.

Far Cry 2 skal etter planen komme i salg før året er omme, så det er ikke så veldig lenge til vi får utforske spillets afrikanske omgivelser selv. Les vår sniktitt for mer informasjon.

Siste fra forsiden