Shattered Horizon utvides

Farvel til Månen

Futuremark dobler antall brett i sin første oppdatering til skytespillet

Førstepersonskytespillet Shattered Horizon foregår førti år i fremtiden. En stygg gruveulykke på Månen har ført til at millioner av tonn med stein er slynget ut i rommet. Dermed får planeten vår en fin liten ring av steiner, som en miniutgave av Saturn.

Pent og stille i verdensrommet

I ringen kriger folk mot hverandre over de få ressursene som finnes, som er helt nødvendige for å overleve i verdensrommet. Spillerne kjemper mot hverandre i områder uten tyngdekraft, og for å kunne bevege seg rundt i de ugjestmilde omgivelsene bruker de rakettryggsekker.

Spillet ble sluppet 4. november, og utvikler Futuremark lovet at det skulle slippes oppdateringer med nytt innhold. Nå har de kunngjort den første gratis tilleggspakken, og den har fått navnet Moonrise.

Moonrise skal innholde fire nye brett, men utover dette vil ikke Futuremark røpe flere detaljer. Mer informasjon burde uansett dukke opp på nettet i løpet av uka, da de som forhåndsbestilte Shattered Horizon får muligheten til å teste de nye brettene.

Det at spillerne får tilgang betyr ikke nødvendigvis at pakken er rett rundt hjørnet. Den har foreløpig ikke fått noen slippdato, og sjefsdesigner Antti Summala sier i pressemeldingen at de vil ha tilbakemeldinger fra spillerne på et veldig tidlig stadium. Dermed ser det ut til at nivåene som skal testes er langt fra ferdige.

Shattered Horizon kan kjøpes fra direkte fra Futuremark.

Siste fra forsiden