EVO 2022

Fatal Fury får oppfølger 23 år etter forrige spill, pluss mer Street Fighter 6

Dette og mer ble vist under EVO 2022.

Slåssespillturneringen EVO gikk sin årlige gang i helgen, og ved siden av tonnevis av spennende dueller, fikk vi også servert den sedvanlige mengden nyheter fra gamle og kommende slåssespill.

Først ut er SNK, som etter King of Fighters XV-turneringen kunne avsløre at et splitter nytt Fatal Fury/Garou-spill er under utvikling. Det er 23 år siden det forrige spillet i serien, Garou: Mark of the Wolves. Lite ble vist, annet enn et stillbilde av Rock Howard og et par kryptiske slagord – ingen dato eller plattformer er kjent.

Apropos King of Fighters XV: Spillet får en andre sesong med DLC i 2023, deriblant flere figurer hentet fra Samurai Shodown.

Bridget kommer til Guilty Gear -Strive-.
Arc System Works

Street Fighter 6 viste også fram nye figurer. Den tilbakevennende Juri og nykommeren Kimberly ble begge vist fram i en «flashy» ny trailer, som bare befester den råtøffe visuelle stilen det kommende slåssespillet har valgt.

Guilty Gear -Strive- går på sin side inn i sin andre DLC-sesong med den kjente og kjære yoyo-mesteren Bridget som første nye figur. Spillet skal videre få crossplay i nær fremtid, med en beta planlagt i september. Arc System Works bedyret også at de jobber hardt med å bekjempe både lastetider og den tidkrevende server-tilkoblingen som skjer hver gang man starter spillet.

Utover dette ble det bekreftet at både Dragon Ball FighterZ, Samurai Shodown og Persona 4 Arena Ultimax får den svært ettertraktede flerspillerløsningen «rollback netcode».

Helt til slutt er det verdt å nevne at nye figurer også er på vei til Skullgirls 2nd Encore og Melty Blood: Type Lumina.

LES OGSÅ: Et nytt Tekken-spill ble i tillegg teaset under EVO »

Siste fra forsiden