Tekken

Et nytt Tekken-spill er under utvikling

Men det hersker full forvirring om hvorvidt det er Tekken 8 eller en «remake» av det første spillet i serien.

EVO er over for i år, og som forventet fikk Tekken-serien sin utmålte tid i rampelyset idet den heidundrende slåssespillturneringen var over.

Først kunne utviklerne vise oss at Tekken 7 fortsatt ikke er dødt. Syv år etter spillets lansering i arkadehaller og fem år på hjemmefronten, får spillet en ny runde med justeringer og nye angrep om ikke lenge. Alt kommer i en gratis oppdatering den 17. august.

Det ble videre lagt litt fokus på Tekken World Tour, det årlige verdensmesterskapet som denne gangen avsluttes i Amsterdam i februar neste år.

Helt til slutt i traileren får man så se et klipp fra Tekken 1, hvor Kazuya Mishima kaster sin far Heihachi utfor et stup. Et sekund senere forvandles klippet til en høyst moderne utgave av figuren, med teksten «GET READY» påskrevet.

«GET READY».
Bandai Namco

Mange tar dette som et hint om at Tekken 8 nå er under utvikling, mens andre mener at bruken av et klipp fra det første spillet i serien kan tyde på at det er snakk om en «remake» av noe slag.

Det ble ikke akkurat mindre forvirrende da Tekken-sjef Katsuhiro Harada stormet kommentatorboksen, filleristet kommentatorene litt og så forsvant ut av bildet, uten å si et ord.

Game Awards twitret like etter det samme skjermbildet, av Kazuya med teksten «GET READY», og håpet er da at mer blir avslørt når årets spillutdelingsshow går av stabelen i desember.

LES OGSÅ: Tekken får snart en animasjonsserie på Netflix »

Siste fra forsiden