Nikola «NiKo» Kovač
Ladislav «GuardiaN» Kovács
Olof «olofmeister» Kajbjer
Dauren «AdreN» Kystaubayev

FaZe Clan, med Håvard «rain» Nygaard i spissen har hatt en turbulent oppladning til årets viktigste Counter-Strike-turnering, og det skulle vise seg å fortsette inn i turneringen. Tidligere i uka klarte Renegades og Joakim «jkaem» Myrbostad å kvalifisere seg etter å ha imponert stort, og slo blant annet nevnte FaZe Clan.

Etter tapet mot Renegades gikk FaZe på nok en smell mot AVANGAR, noe som gjorde at de stod med to tap, og i fare for å ryke ut. Lørdag møtte de overraskelsen Complexity, en kamp som gikk over alle tre kartene. Complexity slo FaZe ganske klart på første kart, før FaZe slo tilbake på de to neste.

Slet mot Cloud9

Håvard «rain» Nygaard og FaZe er klare for sluttspillet med nød og neppe.
Maciej Kołek

Søndag kveld spilte de den avgjørende kampen mot Cloud9. Kampen åpnet på Cache, hvor FaZe tok en dominerende ledelse, 12-3, etter første omgang. De vant pistolrunden i andre omgang, og alt så ut til å gå veien, men motstanderen hadde andre tanker. FaZe vant til slutt 16-14, etter heroisk spill hele veien fra den nordamerikanske skyen.

Andre kart ble ganske likt første, og FaZe ledet 11-4. Også her begynte Cloud9 å klatre, men FaZe fikk til slutt kontroll og vant 16-9.

Det betyr at vi har to nordmenn med videre inn i sluttspillet som starter torsdag 28. februar. Da spilles det to kvartfinaler, før det spilles to kvartfinaler til på fredag. FaZe skal i dyst allerede torsdag, mens Renegades spiller først fredag.