BLAST Pro Series Global Final 2019

Faze og «rain» røk ut aller først fra Blast Pro Series-finalene i Bahrain

Et glimt av håp i siste kamp, men ikke nok til å holde Faze i live.

Norske Håvard «rain» Nygaards lagkamerat, Olof «olofmeister» Kaibjer (avbildet) og Faze endte på en skuffende sisteplass.
Adela Sznajder/Blast

Liquid ble for sterke for Faze og norske Håvard «rain» Nygaard under elimineringskampen i Blast Pro Series fredag kveld. Faze drar dermed hjem tomhendte fra Bahrain, men kan være stolte over sterk prestasjon mot et av verdens beste lag i nordmannens aller siste kamp før 2020.

LES OGSÅ: Faze og norske «rain» kjemper i enorm turnering

Håvard «rain» Nygaard og Faze røk ut tidlig, men sparket hardt fra seg mot et av verdens beste lag.
Blast Pro Series

Etter en skuffende prestasjon fra det europeiske laget, og en rask 2-0-seier for det svenske laget Ninjas in Pyjamas torsdag, ble Faze nødt til å spille en best av tre-serie mot et av verdens beste lag for å være med videre i årets aller siste turnering.

Fra en nokså skuffende og ensidig kamp mot svenskene, til en mye mer jevn og dramatisk kamp mot amerikanerne i Liquid, så Faze ut som et splitter nytt lag under dag to av Blast Pro Series. Dessverre for nordmannen og resten av laget var heller ikke fredagens prestasjon god nok til å senke det amerikanske superlaget, selv om det er verdt å nevne at de færreste lag har klart å gi Liquid såpass god motstand som Faze ga like før de selv ble nødt til å takke for seg.

Se kampen mellom Faze og Liquid i opptak her »

Siste fra forsiden