F.E.A.R. er F.E.R.D.I.G.

Grøss og gru, F.E.A.R. er klar for masseproduksjon og vil havne i butikkhyllene om litt under en måned.

F.E.A.R. ligger an til å bli en av høstens største titler, og nå har Vivendi kunngjort at spillet er ferdigutviklet og sendt til produksjon. I motsetning til mange andre etterlengtede spill kommer Vivendi til å lansere F.E.A.R. samtidig over hele verden, noe som definitivt er godt nytt for oss nordmenn, og som sannsynligvis er en rimelig klok strategi, med tanke på hvor mange som lastet ned piratversjonen av Doom 3 bare fordi de ikke klarte å vente på den europeiske lanseringen.

Verdenslanseringen av F.E.A.R. er satt til 18. oktober, men de som gleder seg til spillet kan se frem til at Vivendi vil lansere en flerspillerdemo mot slutten av september. Vivendi har også fortalt at den europeiske versjonen av spillet kommer til å inkludere eksklusivt innhold på DVD-platen. Vi får en "behind the scenes"-film, en "developer's roundtable commentary"-video, en "live action prequel"-film og en serie "machinima"-filmer.

F.E.A.R. er et førstepersons skytespill som blander heftig action med kalde grøss inspirert av gufne japanske grøsserfilmer. Du jobber for organisasjonen F.E.A.R. ("First Encounter Assault and Recon"), som spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og nå må du lede gruppe modige menn inn i en romfartsbasen hvor svært uhyggelige ting er i ferd med å skje.

Siste fra forsiden