F.E.A.R. og Blazing Angels til PS3

Det er nå bekreftet at både F.E.A.R. og Blazing Angels blir lanseringstitler for PlayStation 3.

Vivendi har bekreftet at ryktene om en PS3-versjon av skytespillet F.E.A.R. er sanne. PS3-versjonen skal komme på markedet i november, og blir et lanseringsspill for konsollen. Utviklingen er det Day 1 Studios som står for, altså samme studio som jobber med den kommende Xbox 360-versjonen av spillet.

F.E.A.R. på PS3

Pressemeldingen fra Vivendi forteller at PS3-versjonen av F.E.A.R. kommer med eksklusivt enspillerinnhold designet for å ta spilleren dypere inn i det gufne F.E.A.R.-universet, men ellers sies det veldig lite konkret om hvilke forskjeller vi får i forhold til Xbox 360-versjonen og den allerede lanserte PC-versjonen.

F.E.A.R. er ikke det eneste allerede utgitte spillet som kommer til PS3. Ubisoft har bekreftet at konsollen får en versjon av Blazing Angels: Squadrons of WWII. Spillet lanseres 17. november, og er under utvikling hos den franske gigantens rumenske studio. I tillegg til alt innholdet vi fikk i de øvrige versjonene av spillet, får vi noen nye brett, samt flerspiller for 16 spillere.

Det fortelles også at Blazing Angels for PS3 vil bruke PS3-kontrolleren på en innovativ måte, noe som sannsynligvis betyr at spillet vil støtte bevegelsessensoren i kontrolleren. Blazing Angels er forøvrig også på vei til Wii. Forhåpentligvis blir de nye versjonene litt bedre enn de vi allerede har fått.

Siste fra forsiden