Nytt Zelda bekreftet

Ferdig neste år?

Shigeru Miyamoto forteller at han er godt i gang med Links neste eventyr.

Nintendo offentligjorde både nye Mario-spill og et nytt Metroid på sin E3-konferanse, men flere var nok skuffet over mangelen på et nytt Legend of Zelda til konsoll. Nå viser det seg at Nintendo faktisk er godt i gang med et slikt prosjekt, men at de valgte å ikke vise det fram i går.

– For å være ærlig hadde jeg veldig lyst til å offentliggjøre et nytt Zelda til Wii på E3, men i stedet for å jobbe med noe å vise dere ville vi heller fokusere på utviklingen, forteller Zelda-skaper Shigeru Miyamoto i følge Eurogamer.

Avsløringen fant sted på en lukket presentasjon, og Miyamoto viste også fram en illustrasjon fra det nye spillet. Bortsett fra vår helt Link var det også avbildet en mystisk, blå person med hjelm. Vedkommende blir ifølge Miyamoto en sentral figur:

– Denne illustrasjonen viser elementer som er svært viktige for spillets historie, og jeg håper det beviser at vi er ganske langt i utviklingsprosessen.

Det neste Zelda vil sannsynligvis støtte Wii Motionplus, og Miyamoto sier det er mulig at det kun kan spilles med dette tilbehøret. Den avgjørelsen avhenger av hvor godt Motionplus selger.

Miyamoto håper at spillet vil være klart for lansering en gang i 2010.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden