Marvel's Avengers

Fersk Marvel's Avengers-trailer viser nesten 20 minutter fra spillet

Se Thor, Iron Man, Black Widow og flere i aksjon.

Da Square Enix og utvikler Crystal Dynamics avduket Marvel's Avengers på årets E3, reagerte mange på at vi ikke fikk se hvordan det faktisk var å spille. Det har Square nå rettet på, med lanseringen av en gameplay-trailer på hele 19 minutter.

Hele gjengen er samlet i Marvel's Avengers.
Square Enix

A-Day Prologue-videoen – som du kan se i videovinduet over – har frem til nå vært gjemt bak lukkede dører. En lekket variant fant veien ut i det offentlige tidligere i sommer, men i forbindelse med denne ukas Gamescom-messe kom den altså ut i offisiell kapasitet.

Bank, skyt og knus

Som tittelen indikerer tar traileren oss med gjennom prologen, eller det innledende oppdraget i Marvel's Avengers. En feiring av superheltene i San Francisco avbrytes når mystiske styrker angriper byen, og gjengen blir nødt til å rykke ut.

I tur og orden får man ta kontroll over Thor, Iron Man, Hulk, Captain America og til slutt Black Widow. Hver av heltene har sine unike egenskaper, og dersom du har sett noen av de populære Marvel-filmene kan du stort sett gjette deg til hvordan de fungerer.

Thor svinger med hammeren, Iron Man flyr, Hulk knuser alt han ser, Captain America bruker skjoldet sitt og Black Widow stiller med både pistoler og akrobatiske krumspring. Sistnevnte får en lengre kamp mot den onde lederen Taskmaster, i det som tilsynelatende blir en forsmak på spillets sjefskamper.

Marvel's Avengers kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia den 15. mai 2020. Ifølge Square vil spillet følge «games as a service»-modellen, og spillere kan vente seg en haug med nye superhelthistorier i flere år fremover.

Vi har enda ikke latt oss overbevise av Marvel's Avengers.
Les vår sniktitt på det kommende spillet her »

Siste fra forsiden