Marvel's Avengers

Black Panther, Doctor Strange og She-Hulk kan være på vei til Avengers-spillet

Stor lekkasje kan ha avslørt 15 av storspillets kommende superhelter.

Skjermbilde fra traileren

Allerede før spillet er ute kan store deler av de planlagte heltene som er på vei til Marvel's Avengers ha blitt avslørt. Et dypdykk i koden til spillets beta har nå ført til at en lang liste med kjente og kjære skikkelser har dukket opp bak prefikset «UnlockPlayableCharacter_», som tyder på at dette før eller siden vil være spillbare figurer i actionspillet.

Listen er som følger: Ant-Man, Black Panther, Captain Marvel, Captain America, Doctor Strange, Falcon, Hawkeye, Hulk, Hulkbuster, Iron-Man, Kamala, Kate Bishop, Mar-Vell, Mockingbird, Quake, Scarlet Witch, She-Hulk, Thor, Vision, War Machine, Wasp, Black Widow og Winter Soldier.

Thor, Iron-Man, Black Widow, Captain America, Hulk og Ms. Marvel vil være tilgjengelig i spillet fra lansering.
Espen Jansen/Gamer.no

Her ser vi at de allerede annonserte figurene dukker opp sammen med over et dusin nye kjenninger som foreløpig ikke er bekreftet.

Gratis figurer

Noen av de største navnene inkluderer Black Panther, Doctor Strange, Captain Marvel, Scarlet Witch og She-Hulk, alle figurer som har en tilknytning til Marvels film- og serieunivers.

Utviklerne i Crystal Dynamics har fortsatt til gode å kommentere lekkasjen, men har tidligere bekreftet at alle kommende figurer vil dukke opp i spillet gratis.

Fra før av vet vi at Ant-Man, Hawkeye og Spider-Man er på vei i etterkant av spillets lansering. Sistnevnte vil være eksklusiv på Sonys plattformer, noe som kanskje er grunnen til at han ikke dukker opp i den nye lekkasjen.

LES OGSÅ: Vår sniktitt på Marvel's Avengers »

Siste fra forsiden