Marvel's Avengers

Marvel's Avengers-betatesten satte ny PlayStation-rekord

Ble lastet ned mer enn noen annen beta.

Square Enix

Det kommende actionspillet Marvel's Avengers har de siste ukene vært gjennom en rekke betatester. Samtlige var tilgjengelige på PlayStation 4, og der har det gått unna med nedlastingene.

Via Twitter forteller Square Enix at Marvel's Avengers-betaen ble lastet ned mer enn noen annen betatest i PlayStations historie. Det danker dermed ut samtlige innslag i den alltid populære Call of Duty-serien.

Som Square fortalte nylig var over seks millioner spillere innom Marvel's Avengers i løpet av de tre betahelgene. Akkurat hvor mange av disse som kom fra PlayStation 4 har utvikleren ikke sagt noe om, men det var altså Sony-konsollen som fikk flest testrunder.

Kate Bishop er med

Kate Bishop blir med i Marvel's Avengers en gang i oktober. (Video: Square Enix)

I andre Marvel's Avengers-nyheter har Square kunngjort at Kate Bishop blir den første tilleggsfiguren som introduseres etter spillets lansering. Den kvinnelige versjonen av Hawkeye slutter seg til de andre Avengers-medlemmene i slutten av oktober, og vil etter hvert hjelpe spillere med å finne og låse opp Clint Barton som spillbar figur.

Marvel's Avengers får sin offisielle lansering 4. september, på PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia. Vi er i gang med vår første gjennomspilling, så en anmeldelse er like rundt hjørnet.

LES OGSÅ: Marvel's Avengers tilbyr gratis oppgradering til Xbox Series X og PlayStation 5 »

Siste fra forsiden