Marvel's Avengers legges ned

Legger ned Marvel's Avengers

Actionspillet får sin aller siste oppdatering i mars.

Crystal Dynamics

To og et halvt år etter lanseringen av Marvel's Avengers, går spillet mot nedleggelse. Utvikler Crystal Dynamics bekreftet forrige uke at spillet får en ny oppdatering i mars, men deretter er det stopp.

Fra 31. mars kan spillere raske med seg rubb og stubb av kostymer og andre kosmetiske gjenstander.
Crystal Dynamics

31. mars kommer oppdatering 2.8, den aller siste for spillet. Denne gir samtlige spillere tilgang på alt som er og har blitt lansert av kosmetiske gjenstander i Marvel's Avengers.

Støtte for spillet – både brukerstøtte og eventuelle oppdateringer for å fikse feil – fortsetter så frem til 30. september. Etter den datoen kan man ikke lenger kjøpe Marvel's Avengers digitalt i nettbutikker.

Crystal Dynamics påpeker at man fortsatt kan spille Marvel's Avengers, både alene og sammen med venner. I utgangspunktet vil det fortsette også etter 30. september, men gitt at utviklerteamet kutter alt arbeid med spillet kan det ikke garantere at det vil leve videre dersom noe går galt.

Her på bruket fikk Marvel's Avengers en god mottakelse. Anmelder Espen Jansen hadde enkelte ankepunkter, men skrøt av både en engasjerende historie og et solid kampsystem.

LES OGSÅ: Square Enix Montreal, Crystal Dynamics og Eidos kjøpes opp av Embracer »

Siste fra forsiden