Marvel's Avengers

Marvel's Avengers-betaen byr på litt av alt fra actionspillet

Square har avduket akkurat hva spillere får teste i løpet av august.

Marvel og Square Enix holdt denne uken en ny War Table-presentasjon for sitt kommende Marvel's Avengers. Denne gangen var fokuset på actionspillets kommende betatest, og vi fikk vite akkurat hva fans får sjansen til å oppleve.

Hulk er blant fire figurer man kan spille som i betaen.
Square Enix

I løpet av testfasen får deltakere hive seg ut i et utvalg av enspilleroppdrag. Det hele begynner med det første A-Day-oppdraget, som vi har sett flere ganger før. Deretter går turen ut i jungelen, på to forskjellige Hero-oppdrag med Kamala Khan og Hulk.

Spillere som kommer seg gjennom kampanjeporsjonen av betatesten låser opp innhold man kan takle enten alene eller sammen med opptil tre venner. Her venter HARM Challenge Rooms – en type horde-modus der spillere spillere bekjemper bølger med stadig tøffere motstand – og fem forskjellige War Zones – oppdrag som kan vare i alt fra ti minutter til to timer.

Flere testfaser

Den første betarunden sparkes i gang 7. august, og byr på to dager med testing for de som har forhåndsbestilt Marvel's Avengers på PlayStation 4. Fra 14. til 16. august slipper alle PlayStation 4-eiere til, samt de som forhåndsbestiller på PC eller Xbox One. Til slutt åpnes dørene for absolutt alle mellom 21. og 23. august.

Knus i vei.
Square Enix

Fremdrift, knyttet til oppdrag, utstyr, erfaringspoeng og så videre, blir med deg videre gjennom hele betaperioden. Square påpeker imidlertid at du ikke får videreført noe til fullversjonen, som slippes 4. september.

Utvikleren har for øvrig også planer for tiden etter lansering. Onsdag avduket teamet at Clint «Hawkeye» Barton blir den første figuren som introduseres via tilleggsinnhold. Ytterligere figurer og annet innhold vil slippe til etter hvert, men planene for dette er foreløpig hemmelige.

LES OGSÅ: MODOK er sjefsskurken i Marvel's Avengers »

Siste fra forsiden