Fifa 11 fikses opp

Fifa 11 fikses opp

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Føler du at spillet arbeider mot deg når du forsøker å gruse dine online-venner i en ordentlig hatkamp i Fifa 11? Da er du ikke alene. Spillere verden over har hatt utallige klager og dette har Electronic Arts nå tatt til følge.

Spillets offisielle forum kunne i går annonsere at en stor patch er på vei og at den vil bli implementert den 12. november på Playstation 3 og den 17. november på Xbox 360.

Noen av endringene som kommer i denne patchen er et mer nøyaktig offsidesystem, spillerne posisjonerer seg mer naturlig ved avspark, skudd fra dårlige volleypasninger er forbedret, og såkalt "micro-pausing" skal være fjernet fra spillet.

Andre endringer innebærer fjerning av en exploit som kunne gi noen spillere fordeler i online-kamper, bedre videosekvenser under spillerbytter, forbedret matchmaking og en rekke forandringer i karrieremodusen. Konsultér spillets offisielle forum for en komplett liste med forandringer. Har du opplevd store problemer med Fifa 11?

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen