Tor med hammeren-film blir spill

Fin hammer

Marvels versjon av tordenguden inntar spillmediet neste år.

Alle superheltfilmer ser ut til å følges av spill, og den kommende filmen om tordenguden Tor er ikke noe unntak. Sega melder at spillet er på vei til PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP og DS, og forhåpentligvis går det bedre med dette enn det gjorde med Segas forrige forsøk på å lage superheltspill.

Thor: The Video Game gir deg selvsagt rollen som den barske hardhausen med hammeren, og historien i spillutgaven er skrevet av tegneserieskribent Matt Fraction. Som i mange andre filmbaserte superheltspill henter spillet inspirasjon utover filmen og inkorporerer elementer fra tegneserien. Forøvrig er dette første gang tegneserieforlaget Marvels utgave av Tor får eget spill.

Som vanlig med disse lisensspillene dreier det seg om et actionspill i tredjeperson hvor du banker opp all slags utøy. I dette tilfellet er utøyet kjemper og monstre fra fjern fortid. Bortsett fra å denge dem med hammeren sin kan Tor også påkalle elementene for å kvitte seg med brysomme skurker. Seier over fiendene belønnes med erfaringspoeng, som kan brukes til å oppgradere guddommen din med nye krefter og spesialangrep.

Thor: The Video Game slippes samtidig som filmen det er basert på. Det vil si en gang i løpet av sommeren 2011.

Siste fra forsiden