Final Fantasy-sagaen fortsetter på DS

I tillegg til Revenant Wings, vil Ubisoft snart lansere Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates på DS.

Er du en Final Fantasy-tilhenger som liker å spille på DS? I så fall er ikke gårsdagens kunngjøring om at Ubisoft ville distribuere Final Fantasy XII: Revenant Wings den eneste gode nyheten Ubisoft har på lager. Til neste år får vi nemlig også Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates.

Søte figurer møtes til dyst i Rings of Fates

Dette spillet skal være det mest tilgjengelige Final Fantasy-spillet til nå, og er et actionbasert spill der du får utforske tredimensjonale omgivelser, hvor du må løse gåter og kjempe mot fiender.

Det beste med spillet er kanskje at om du har en venn eller tre, kan du samarbeide med dem om å fullføre spillet i kooperativt modus. I og med at figuren din vil bruke mye tid på andre spilleres skjermer, får du også hundrevis av kostymer du kan bruke, slik at helten din tar seg godt ut.

Square Enix lover et intuitivt kontrollsystem med sanntidsbaserte slag, og en heroisk historie akkompagnert av et storartet lydspor og flott grafikk. Den europeiske versjonen kommer i tillegg med fire ekstra oppdrag, når den lanseres til våren.

Siste fra forsiden