Final Fantasy VII Remake - demo

Final Fantasy VII Remake-demoen er lansert

Du kan teste spillet gratis på PlayStation 4.

Square Enix

Det etterlengtede Final Fantasy VII Remake var opprinnelig tiltenkt lansering 3. mars, før spillet ble utsatt til 10. april. Dagen før det hele skulle brake løs byr Square Enix imidlertid på et plaster på såret til utålmodige fans, i form av en spilldemo.

Alle som eier en PlayStation 4 besøke nå konsollens butikk og laste ned gratisprøven av Final Fantasy VII Remake. Som en ekstra gave vil alle som laster ned før 10. april få et eksklusivt tema de kan pynte opp konsollmenyen med.

I demoen får spillere oppleve nyversjonens innledende kapittel – bombingen av den første Mako-reaktoren i Midgar. Spillere får si hallo til Cloud og Barret, og får en smakebit på hvordan Square har utvidet originalspillet med større fokus på sidefigurer som Avalanche-gjengen Biggs, Wedge og Jessie.

Square påpeker at fremdrift fra demoen ikke overføres til spillets fullversjon.

Nyoppussing av rang

Nyversjonen av Final Fantasy VII ble opprinnelig avduket i 2015, etter mange, mange år med rykter og stor etterspørsel. Square Enix har tatt seg god tide med arbeidet, og enda er det bare en del av den totale pakka som skal lanseres nå på våren – en del som likevel skal by på like mye innhold som hele originalspillet.

Vi prøvekjørte spillet i fjor, og vår skribent lot seg for alvor imponere av det nye, dynamiske kampsystemet og den visuelt overhalte verdenen.

– Det var noe unikt ved å spille Final Fantasy VII i oppusset stil, og selv om vi ikke fikk prøvd stort mer enn det vi allerede hadde sett video av, var det herlig å få et lite gjensyn med de kjære skikkelsene. Grafikken er aldeles vakker, lydsporet enestående gjenskapt, og kampsystemet – selv om vi opplevde litt irritasjon med kameraet og en litt for kaotisk kamp – virker som noe vi kan like.

Les også: Ny Final Fantasy VII Remake-trailer gir glimt av Cloud i kjole »

Siste fra forsiden