Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake kan bli vanskelig å få tak i på grunn av koronaviruset

Square Enix sier enkelte må belage seg på å ikke få spillet fysisk på lanseringsdagen.

Square Enix

Koronavirus-pandemien som nå herjer har fått konsekvenser for de fleste bransjer, og spillbransjen er naturlig nok intet unntak. Nå har Square Enix kommet med en melding til de som venter i spenning på Final Fantasy VII Remake.

I en Twitter-melding informerer utvikleren om at lanseringdatoen til Final Fantasy VII Remake, som er den 10. april, fremdeles ligger fast, men med en liten hake.

– Men med de uforutsigbare endringene i distribusjons- og forhandlerlandskapet som varierer på tvers av land, er det i økende grad sannsynlig at noen av dere ikke vil få spillet på lanseringsdagen, skriver Square Enix.

Kunngjort i 2015

– Vi følger med på situasjonen daglig og jobber med våre partnere, forhandler og Square Enix-team i Europa og Amerika, og gjør alt vi kan for å sikre at flest mulig av dere kan spille spillet den 10. april, heter det i en påfølgende melding.

Square Enix

Dette ser altså ut til å gjelde fysiske utgaver av spillet. Utvikleren lover å komme med en ny oppdatering på fredag.

Final Fantasy VII Remake skulle opprinnelig lanseres den 3. mars, men som seg hør og bør trengte studioet mer tid på polering av spillet, og derfor ble slippdatoen flyttet – dog ikke mye.

Nyversjonen ble opprinnelig avduket i 2015, etter mange, mange år med rykter og stor etterspørsel. Square Enix har tatt seg god tide med arbeidet, og enda er det bare en del av den totale pakka som skal lanseres nå på våren – en del som likevel skal by på like mye innhold som hele originalspillet.

Vi prøvekjørte spillet i fjor, og vår skribent lot seg for alvor imponere av det nye, dynamiske kampsystemet og den kraftige overhalingen av både grafikk og lydspor. Spillet har for øvrig en demo på PlayStation 4 som kan testes gratis nå.

Les også: Final Fantasy VII Remake-trailer gir glimt av Cloud i kjole og Red XIII »

Siste fra forsiden