Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake vil utfordre spillere med helt nye sjefskamper

Nomura bekrefter også at arbeidet er i gang med spillets neste kapittel.

Square Enix

Spillere må belage seg på flere nyheter når Final Fantasy VII Remake lanseres neste år, inkludert helt nye sjefskamper. Det bekreftet spillsjef Tetsuya Nomura denne uken.

Nyversjonen av Final Fantasy VII byr på både kjente og ukjente fiender.
Square Enix

I en bloggpost på Square Enix' nettsider innrømmet Nomura at han opprinnelig ikke hadde planlagt å introdusere nye figurer i nyversjonen. Som vi har sett gjennom spillets trailere vet vi imidlertid at han ombestemte seg på ett eller annet tidspunkt, og her venter både vennligsinnede figurer og nye monstre.

– Angående nye figurer; de er ikke hovedfigurer, men antallet økte betraktelig gjennom prosessen med å skape en mer mangfoldig variant av Midgar. Når du tenker på Midgars siste sjefskamp tenker du sikkert på M.O.T.O.R., men i dette spillet vil nye sjefskamper dukke opp og bygge opp spenningen ytterligere, hintet spillsjefen uten å gå i mer detalj.

Jobber med neste kapittel

Som Square har kunngjort tidligere, er det kun første del av Final Fantasy VII Remake vi får til neste år. Totalopplevelsen slippes stykkevis og delt, og selv om vi ikke vet noe om når de neste kapitlene kommer forteller Nomura at arbeidet allerede er i gang.

– Angående størrelsen på spillet, noe mange har spurt om, er det ingen grunn til bekymring. Kun denne Midgar-biten er så omfattende at jeg måtte be teamet om å kutte på ting. Vi har allerede begynt å jobbe med den neste delen også, men jeg er sikker på at fans som spiller den første delen vil få enda større forventninger.

Final Fantasy VII Remake – den første delen som altså inkluderer en større variant av Midgard-biten fra originalspillet – lanseres 3. mars 2020.

Se flere skjermbilder fra Final Fantasy VII Remake »

Siste fra forsiden