Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 6

Finn ut hva du kan vinne i dagens luke

En ny desemberdag, en ny premie å vinne.

Shutterstock/Inga Ivanova

Hver desember de siste 11 årene har vi hatt julekalenderen som fast innslag her på Gamer.no. Vi har gjemt en rekke godbiter hver luke, alt fra spill til spillutstyr og konsoller som dere lesere kan vinne, men røper seøvfølgelig ikke akkurat hva som er i vente fra dag til dag.

Headsett fra Plantronics

Av alle sansene spill byr på er kanskje lyd den mest undervurderte. Se for deg å plaffe ned motstanderne i favorittskyteren uten drønnene fra rifla, eller mangelen på den ikoniske temalåten fra favorittspillet.

Dagens premie er Plantronics RIG – et headsett som hevder å være spesielt utviklet for spillfansen, de som gjerne ofte veksler mellom flere skjermer og enheter. Alt styres via en sentral mikser, der man lett kan hoppe fra å høre spillyd, til å ta en telefon, eller laste inn musikk fra mobilen osm du har ved siden av deg. Headsettet kan brukes rett ut av boksen sammen med nesten alt som kan krype og gå av moderne konsoller og maskiner, med Xbox One som eneste nevneverdige unntak.

For å være med i trekningen om headsettet må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden