Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 3

Finn ut hva du kan vinne i luke nummer tre

Er du en elitesoldat?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Machosalat

Xbox One Elite Controller.
Microsoft

Bak dagens luke skjuler det seg en Xbox One Elite Controller. Kontrolleren er designet sammen med pro-spillere og lover god komfort som gjør at du kan få ut alt ditt iboende potensial på den digitale slagmarken.

Med utbyttbare deler kan denne kontrollen gi deg overtaket i konkurransen med kjente og ukjente på Xbox Live.

Vinneren av dagens luke får også en kopi av action-skytespillet Gears of War 4, og kan bruke sin nye Elite-kontroll til å slakte Locust som sønnen til Marcus Fenix.

Anmelder Øystein var ikke snau i sin vurdering av spillet og kalte det blant annet en maktdemonstrasjon:

Gears of War 4.
Microsoft Studios

– Utviklarane har nagla skytemekanikkane, og sjølv om kampanjen i starten slit med uinspirert nivådesign, byggjer det seg opp, og blir betre og betre for kvar time du spelar. Avslutninga tek det heile til fabelaktige høgder, og får meg til å glede meg stort til neste kapittel i denne sagaen, skrev Øystein da spillet ble lansert i oktober.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1329 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden