Finner butikkhyllene i sommer

Finner butikkhyllene i sommer

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Blizzard er beryktet for å bruke lang tid på å finpusse spillene sine. Men det kommende Starcraft 2: Wings of Liberty har tilsynelatende vært så nær ferdig så lenge at fansen nesten kunne begynne å tvile på om spillet noensinne vil komme. Men frykt ikke, nå har endelig Blizzard gitt det ekstremt etterlengtede strategispillet dato: 27. juli er dagen. År 2010, altså.

Dette gjelder for både Europa og Amerika, i tillegg til en rekke andre land i Asia som Sør-Korea og Taiwan. Spillet har vært i betatest-fasen en stund nå, og Blizzard retter en takk til testerne for uunnværlig tilbakemelding og kritikk.

Starcraft 2: Wings of Liberty fortsetter hvor utvidelsen Brood War slapp, med Jim Raynor som stjernen i en fortelling som går over 29 oppdrag. Spillet har selvsagt fått en helt ny og moderne grafikkmotor siden sist, og en rekke nye enheter og bygninger. Spillet vil for alvor ta i bruk Blizzards nye onlinehub Battle.net, som tilbyr nyheter som bedre mikrofonstøtte, avansert stigesystem og utfordringer.

Anmeldelse leser du her på Spillverket rundt lansering.

(Kilde: Pressemelding)

Les også: Starcraft II kun for voksne
Les også: Blizzard svinger øksa
Les også: Utsetter Starcraft 2


Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen