Two Worlds II flyttet til høsten

Fint navn

Rekker ikke den lovede vårlanseringen.

Rollespillet Two Worlds fra polske Reality Pump ble ikke akkurat møtt med brakende jubel og lovprisning da det ble sluppet i 2007. Vår anmelder likte det bedre enn de fleste og belønnet PC-utgaven med en sjuer, mens på Xbox 360 måtte det nøye seg med en femmer.

Deler av spillet har tydeligvis et østlig preg.

En oppfølger har vært under utvikling en stund, og en dato er nå satt for lanseringen. Tidligere meldte utgiver SouthPeak at Two Worlds II hadde blitt skjøvet tilbake fra en planlagt vinterlansering til våren 2010, og nå er spillet flyttet til høsten. 15. september er slippdatoen i Nord- og Sør-Amerika. Det kommer til Europa 17. september.

Vi får på nytt besøke fantasiverdenen Antaloor. Helten fra det første spillet har tilbrakt en del tid bak murene, men blir reddet av tidligere fiender. Vel ute oppdager han at Antaloor har gjennomgått store forandringer i hans fravær, og er nå under styret til tyrannen Gandohar. Dermed må han legge ut på reise igjen for å bli stor, sterk og velutrustet nok for et oppgjør med despoten.

Som forgjengeren er Two Worlds II et stort og åpent rollespill av samme type som Elder Scrolls og Gothic. Spillet er utviklet av Reality Pump og startet som en tilleggspakke til originalspillet.

Two Worlds II lanseres på PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden