E3 2019 - Ancestors: The Humankind Odyssey

Fire år senere er det snart klart for Assassin's Creed-skaperens neste spill

Ambisiøse Ancestors tar oss med tilbake til menneskerasens begynnelse i august.

I 2015 dro Assassin's Creed-skaper Patrice Désilets sløret av sitt neste prosjekt, kalt Ancestors: The Humankind Odyssey. Désilets hadde forlatt jobben hos Ubisoft for å starte opp sitt eget studio – Panache Digital – og målet var å skape noe nytt.

Se hvordan det blir å spille Ancestors: The Humankind Odyssey. (Video: Private Division)

Det ambisiøse prosjektet skulle imidlertid ta lenger tid enn ventet, men fire år senere er det snart klart for lansering. Under PC Gaming Show på mandag bekreftet Désilets at spillet skal lanseres 27. august i år. Spillet kommer først til PC, via Epic Game Store, og blir deretter tilgjengelig for både PlayStation 4 og Xbox One i desember.

Ti millioner år

Som navnet tilsier handler Ancestors: The Humankind Odyssey om vår forfedre, nærmere bestemt apene som kom før oss. Spillet begynner ti millioner år tilbake i tid, og målet er å overleve lenge nok til å se arten utvikle seg til det moderne mennesket.

Ifølge utvikleren handler det om å reise fra en tilværelse som bytte til en hverdag der man selv er rovdyret. I begynnelsen får man utforske en farlig verden, stappfull av ting som er ute etter å spise deg, mens etterhvert som man utvikler seg får man klatre høyere og høyere på næringskjeden.

– Du skriver historien selv. Det er ingen fastsatt historie, det handler ikke om å finne oppdragsgivere eller å se på de små prikkene på kartet. Det handler om deg, homo sapiens, og hvorvidt du er i stand til å overleve på samme måte som våre forfedre gjorde, forklarte Désilets på mandag.

Les flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden