Counter-Strike: GO / DreamHack Open London

Fire nordmenn deltar i DreamHack Open London denne helgen

Slik følger du Counter-Strike-kampene til våre landsmenn.

Dennis «dennis» Edman og Håvard «rain» Nygaard er klare til dyst i Copper Box Arena.
Adela Sznajder/DreamHack

Lørdag starter gruppespillet i DreamHack Open London, neste stopp for DreamHacks internasjonale turné. Turneringen spilles i Copper Box Arena, og deltakerne kjemper om en premiepott på 325 000 kroner. Kampene spilles i best av én-format i gruppespillet, hvor de to topplagene går videre til sluttspillet hvor det spilles best av tre.

Norge er representert i form av Copenhagen Wolves, den danske organisasjonen som plukket opp nordmennene Ruben «RUBINO» Villarroel, Joakim «jkaem» Myrbostad og Morten «zEVES» Vollan fra LGB eSports i august. Sammen med sine svenske lagkamerater Erike «zende» Sundeqvist og Simon «twist» Eliasson skal ulvene prøve å overraske mot det danske storlaget Team SoloMid i sin første kamp lørdag klokken 18:15.

Copenhagen Wolves har gjort rent bord hjemme i Norge, og leder Telenorligaen ubeseiret etter tre serierunder. Det unge laget har også bemerket seg på internasjonalt nivå, og er med i kampen om en billett til neste major i Cluj-Napoca. De møter tøff motstand mot TSM på lørdag, men Morten «zEVES» Vollan tror at laget hans kan hevde seg i helgens turnering:

– Vi har en merkelapp som underdog, noe vi alle er vant til og trives med. Samtidig skal vi ut i en best-av-en-kamp hvor alt kan skje. Når vi har dagen og viser det potensiale som ligger i det laget her, så vet jeg at vi kan slå de beste lagene i verden.

Annonseringsvideon for Gamers2s nye Counter-Strike: Global Offensive-lag.

Håvard «rain» Nygaard deltar også under turneringen i London, sammen med Kinguin. Det europeiske mikslaget – som gikk seirende ut av den skandalepregede turneringen Gaming Paradise i Slovenia forrige uke – signerte nylig for den spanske organisasjonen Gamers2, som har vært uten et Counter-Strike: Global Offensive-lag siden den forrige oppstillingen ikke klarte å kvalifiserte seg til årets ESL One Cologne. Kinguin erstatter tyske mousesports, som trakk seg fra helgens turnering for å forberede seg til DreamHack Open Stockholm neste helg, som fungerer som kvalifiseringsturneringen til neste major, DreamHack Open Cluj-Napoca. Kinguin møter SK Gaming i sin første kamp lørdag klokken 19:30.

Følg hele turneringen på DreamHacks Twitch-kanal »

Gruppefordeling:

Gruppe AGruppe B
Team EnVyUs Team SoloMid
Team Dignitas G2.Kinguin
Renegades SK Gaming
EZskins Copenhagen Wolves

Lørdag 19. september:

KampTid
A112.00 Team EnVyUsmot EZskins
A213.15 Team Dignitasmot Renegades
A314.30Vinner A1motVinner A2
A415.45Taper A1mot Taper A2
A517.00Taper A3mot Vinner A4
B118.15 Team SoloMidmot Copenhagen Wolves
B219.30 G2.Kinguinmot SK Gaming
B320.45Vinner B1mot Vinner B2
B422.00Taper B1motTaper B2
B523.15Taper B3mot Vinner B4

Søndag 20. september:

KampTid
S112.30B1motA2
S216.00A1motB2
GF20.05Vinner S1motVinner S2

Siste fra forsiden