Telialigaen - Rocket League

Fire Rocket League-lag kjemper om to sluttspillplasser

Siste serierunde i Telialigaen blir hektisk.

Psyonix

Aldri før har Rocket League-innspurten i Telialigaen vært så jevn. Med bare én runde igjen er kun to sluttspillbilletter delt ut, og bak Nordavind og Celestial kniver fire lag om de resterende plassene.

Playwell, Razzle Dazzlers og Fact sitter alle på 13 poeng, med Gutta Boyz rett bak på 12. Kun to lag kan gå videre. Dette blir en forrykende avslutning på sesongen.

Du kan se Razzle Dazzlers mot Ulvespill på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam på torsdag 31. oktober, fra klokken 20:00.

«Andey» tror torsdag blir en enkel dag for Playwell.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Disse spiller for Playwell

Vis mer

Kim Alexander «kimy0» Hermansen
Casper «Sacred» Sperrevik
Andreas «Andey» Groven

– Tenker det blir enveiskjøring

Av de fire lagene er det nok Playwell som har størst sjanse for å nå sluttspillet. I sin siste kamp møter Andreas «Andey» Groven og kompani Molon, som enda ikke har tatt poeng denne sesongen. Det sies at alt kan skje i Rocket League, men akkurat på torsdag tror «Andey» at den regla går ut av vinduet.

– Molon har ikke noe å stille opp med mot oss dessverre, selv ikke om de er på sitt beste. Jeg tenker det blir enveiskjøring, melder Groven.

En seier for Razzle Dazzlers vil garantere sluttspill.
Dreamhack

Disse spiller for Razzle Dazzlers

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Sebastian «Seeb» Falch
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

Han får støtte fra Razzle Dazzlers-spiller Sebastian «Seeb» Falch, som også mener at Playwell er så godt som sikret avansement. For Razzle selv blir jobben noe tøffere, men laget har i det minste fortsatt kontroll over sin egen skjebne.

Seier over Ulvespill på torsdag garanterer en plass i sluttspillet. Skulle det ende i uavgjort eller tap har Razzle fortsatt en matematisk sjanse til å gå videre, men «Seeb» liker ikke tanken på å være avhengig av andre.

– Så lenge vi vinner så er vi sikra. Vi må jo så klart heller fokusere på oss selv enn å leve på andres resultater.

Ulvespill er kanskje ute av sluttspillkampen, men med poeng på torsdag kan gutta sikre plassen sin i førstedivisjon til neste sesong. Likevel mener «Seeb» at Razzle har mer å tape, og innrømmer at presset ligger på han og lagkameratene.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Vi har alt å tape, så de har nok litt mindre press på seg enn det vi har. Men så lenge vi konsentrerer oss mer om oss selv enn om motstanderen tror jeg at dette vil gå vår vei. Ulvespill kan være gode til tider, men de har ikke akkurat vist seg fra en veldig sterk side hittil.

Fact rykket opp til 1. divisjon etter forrige sesong, og er svært nærme en sluttspillplass.
Privat

Disse spiller for Fact Revolution

Vis mer

Terje «BanjoCarry» Bekkvang
Mikael «Supr» Vanvik Aunet
Daniel «Nojgaarden» Nojgaarden

– Vi har alt å vinne

Skulle enten Playwell eller Razzle Dazzlers svikte, er både Fact og Gutta Boyz klare for å gripe sin mulighet. Artig nok møter de to lagene hverandre i den avgjørende serierunden, og mens de venter spent på andre utfallet av andre kamper må de aller først gjøre unna sin egen jobb.

Med sitt ørlille forsprang sitter Fact foreløpig nærmest topp fire. Laget med Terje «BanjoCarry» Bekkvang i spissen trenger kun uavgjort dersom ett av lagene over taper, men gutta har troen på seier.

«Trex» og Gutta Boyz trenger tre poeng og litt flaks på torsdag.
Privat

Disse spiller for Gutta Boyz

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Sander «Sberg»

– Jeg mener og tror at sluttspill er innenfor rekkevidde da Ulvespill er mer enn gode nok til å ta poeng mot Razzle. Kampen vår blir spennende, men vi vinner. Jeg er heldig som har «Nojgaarden» og «Supr» på laget, ettersom de er i kalasform om dagen, sier Bekkvang.

Dersom Gutta Boyz skal ha noen sjanse må det bli seier mot Fact. Theo «Trex» Gagnat tror den jobben skal gå, og så blir det bare å håpe at Ulvespill kan levere varene.

– Vi må bare få inn mye trening sammen før kampen, så skal vi ta Fact. Jeg er ganske sikker på at vi vinner, forteller Gagnat til Gamer.no.

Bamble DreamTeam sender Razzle Dazzlers mot Ulvespill fra klokken 20:00 på torsdag. Ettersom denne rundens kamper må spilles samtidig vil Fact mot Gutta Boyz gå på Twitch-kanalen AndiiRL, også klokken 20:00.

Slik ser tabellen ut før høstsesongens siste serierunde.
Gamer.no

Siste fra forsiden