Fish Tycoon til DS

Nå kan du snart oppdrette dine egne fiskeslag på Nintendo DS.

Gode nyheter for deg som savner nærkontakt med fisk når du er ute i geografien: Fish Tycoon er på vei til DS denne vinteren. Spillet er en slags oppdrettssimulator for akvariefisk, der du kan skape dine egne og unike fiskeslag. Tittelen bygger på PC-utgaven som kom ut i 2006.

– Vi tror spillets unike DS-egenskaper og bruken av den trykkfølsomme skjermen vil bygge videre på suksessen til PC-versjonen, sier Majesco Europes John Merchant i en pressemelding.

Fish Tycoon til DS utvikles av Majesco-eide Aquaria Interactive, i samarbeid med blant annet Big Fish Games.

– Vi er veldig spente når vi nå introduserer dette unike spillet til det håndholdte markedet. Fish Tycoon er et av de spillene som appellerer til gamere uavhgengig av plattform og sjangere. Derfor er dette et perfekt spill på en håndholdt konsoll, sier Paul Thelen i Big Fish.

Med over 750 fisketyper byr det neppe på problemer å skape særegne fisker. Spillet lever hele tiden, og utviklingen til fiskene fortsetter selv om du skrur av konsollen. Du kan selv dekorere miljøene fiskene befinner seg i og du kan dessuten bedrive forskning for å blant annet finne ut hvordan dine søte små skal leve lenger.

Et av spillets hovedmål er selvsagt å tjene penger på fiskene, og du styrer selv prisene i forhold til etterspørsel. Om behovet for akvariefisk er lunkent kan du kjøre på med reklamekampanjer, slik at folk innser at de trenger nye kjæledyr.

Fiskegründere kan se frem til Fish Tycoon på DS rett over nyttår.

Siste fra forsiden