League of Legends / LCK Spring 2016

Fjorårets VM-finalister braker sammen på nytt i den sør-koreanske ligafinalen

SK Telecom T1 og Rox Tigers kjemper om en plass i Mid-Season Invitational.

Michal Konkol

Vårsesongen av League of Legends-sirkuset går nå mot slutten. Finalene i Europa, Nord-Amerika og Sørøst-Asia ble spilt forrige helg, og denne uken er det klart for de gjenstående finalene i Kina, Sør-Korea og IWC (International Wildcard Invitational) i Mexico.

Vinnerne av finalene i de seks forskjellige turneringene vil representere sin region i Mid-Season Invitational, som spilles i Shanghai i mai.

Omkamp av fjorårets VM-finale

Det er særlig høye forventninger til den koreanske finalen, som spilles på lørdag. Her møtes nemlig finalistene fra fjorårets verdensmesterskap; Rox Tigers (den gang Koo Tigers) og SK Telecom T1 med legendariske Lee «Faker» Sang-hyeok i spissen.

Høydepunkter fra Rox Tigers' imponerende sesong.

I fjor måtte Rox Tigers bøye seg for et ustoppelig SKT, som overbevisende tok sin andre seier i League of Legends' mest prestisjefylte turnering. Nå er utgangspunktet annerledes. Rox Tigers har nemlig dominert den koreanske ligaen, hvor de står med 16 seire og kun to tap.

SKTs vei til finalen har ikke vært like enkel. Etter å ha slitt tidligere i sesongen, endte de til slutt på en tredjeplass med tolv seire og seks tap. SKT gikk lett gjennom sluttspillet med 3-1 over Jin Air Greenwings, og en overbevisende 3-0-seier mot KT Rolster i semifinalen.

Med et SKT som tilsynelatende har funnet storformen, og et Tigers-lag som har valset over det meste av motstand denne sesongen, kan dette bli en meget underholdende og jevn finale.

Finalen kan du se på GamerTV lørdag 23. april fra klokken 10:00.

Siste fra forsiden