Flere biler i Gran Turismo 4

Som et lite plaster på såret for oss europeere, som har måttet vente så lenge på Gran Turismo 4, får vi flere biler å leke oss med.

Gran Turismo 4 ble utsatt i det som føltes som det uendelige, før Sony bestemte seg for at spillet skulle lanseres i fjor, og at den problemfylte flerspillerdelen rett og slett bare skulle droppes. Problemet for oss i Europa var bare at kort tid etter dette kom det frem at vår versjon av spillet ikke ville komme før jul likevel, og nå er det klart at Gran Turismo 4 skal lanseres 9. mars i vår del av verden.

Sony forstår sikkert at de har ergret mange europeiske gamere, og som et lite plaster på såret har de valgt å legge inn ti ekstra biler i den europeiske utgaven av spillet. Disse kommer i tillegg til de over 700 ulike bilmodellene som allerede er i Gran Turismo 4.

De nye bilene inkluderer den nye Alfa Romeo GT, Audi Nuvolari Quattro, den prisbelønnede HPA Motorsports Golf IV R32, Auto Union V16 Type C Streamline Race Car, Chaparral 2J Race Car og Peugeot 905, som vant Le Mans-løpet i 1993.

Med så mange biler, samt 52 baner, skal det ta temmelig lang tid å pløye gjennom alt det Gran Turismo 4 har å by på. Faktisk skryter Sony av at det vil ta deg over 120 døgn (uten pauser) å teste hver av bilene i fem minutter på alle banene. Vi har ikke tenkt å sette den påstanden på prøve, men vi gleder oss i alle fall til mars.

Siste fra forsiden