Gamer.no utvikles videre

Flere forbedringer i vente

En måned på egne bein feires med forbedret design.

Etter mange sene kvelder og mange heftige diskusjoner om streker, firkanter og rundinger i redaksjonen, har vi endelig fått lagt ut en ny revisjon av Gamer.no. Vi håper endringene blir tatt godt i mot av de fleste, men er som alltid åpne for innspill og forslag til forbedringer.

Jobben med den utgaven som ble lagt ut i kveld startet en dag eller to etter at den forrige versjonen av Gamer.no ble lagt ut, og har mye bedre muligheter for at vi kan tilpasse både forsideutseende og artikkelflyt etter hva vi ønsker å formidle. Vi er veldig langt fra noe endelig design, men vi ser på det som en skikkelig plattform for noe vi vil bygge videre på i intervaller framover.

Designet er som vanlig gjort av Kent William Innholt, og hele redaksjonen sender en stor takk for jobben han har lagt ned de siste ukene.

Flere funksjoner og andre finurlige ting er på vei, og nå kan vi forhåpentligvis fokusere enda mer på det som virkelig skal skille oss ut fra mengden. Det er en sann glede å ha deg med oss, kjære leser!

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden