Shattered Memories i 2010

Flere grøss fra Konami

Neste Silent Hill kommer en gang i februar.

Det har vært litt usikkerhet rundt slippdatoen til det kommende skrekkspillet Silent Hill: Shattered Memories, men nå har utgiver Konami fortalt Eurogamer at spillet skal lanseres tidlig neste år.

I løpet av februar skal spillet ligge i europeiske butikkhyller, og konkurrere med alle de andre utgivelsene som etterhvert har blitt flyttet til 2010.

Stol alltid på vilt fremmede i hjemsøkte byer

Silent Hill: Shattered Memories er en kraftig oppdatert utgave av skrekkklassikeren fra 1999. Som i originalen spiller du Harry Mason, en enkemann på biltur med datteren Cheryl. Etter en ulykke i den lille turistbyen Silent Hill forsvinner Cheryl, og Harrys forsøk på å finne henne blir forpurret av merkelige fenomen. Den lille byen er nemlig ikke så trivelig som den virker.

Mye er forandret i denne versjonen. Du kan ikke lengre slåss mot byens monstrøse innbyggere, men må istedet ta beina fatt når de dukker opp. Den eneste måten du kan holde dem unna på er ved å finne lys- og varmekilder, da skapningene føler en sterk aversjon mot denslags.

Den største nyheten er et at spillet nå skal forandre seg avhengig av hvilken valg du tar og hvordan du utforsker byen. Alt fra spørsmålene du besvarer på en psykisk evaluering i begynnelsen til hvilke steder du velger å besøke først skal påvirke spillverdenen. Forandringer inkluderer små ting som hvordan andre karakterer kler seg og snakker, til hva slags monstere du møter.

Spillet er utviklet av britiske Climax, og seriens faste komponist Akira Yamaoka står for musikken. Det slippes på PSP, PS2 og Wii.

Siste fra forsiden